Wat doen wij?

Ondernemers zijn vaak al druk genoeg met het leveren van producten of diensten en dan blijft er weinig tijd over voor de presentatie van uw bedrijf. Ze zitten meestal niet te wachten op de rompslomp van het bouwen van een website of het samenstellen van een brochure. Daarom is het fijn dat wij er zijn; tekst, fotografie en redactie zijn onze passie en we geven u bovendien met alle plezier vakkundig webadvies.

Wij gaan voor beeldende teksten en sprekende beelden © TekstEnPlaat.nl, Jan-Kees de Meester
Wij gaan voor beeldende teksten en sprekende beelden © TekstEnPlaat.nl

Iedere onderneming heeft een uniek verhaal en iedere doelgroep vraagt om een specifieke benadering. Beschikt u over de  juiste kennis om uw bedrijf goed te presenteren ? Veel ondernemers niet en dat is geen schande; ieder zijn vak. 

 

De kracht van Tekst en plaat

Tekst en Plaat heeft onder meer expertise op het gebied van tekst, fotografie, communicatie en webdesign. In die brede basis  schuilt onze kracht. Daarnaast werken wij samen met partners die onze diensten aan kunnen vullen. Heeft u een doel voor ogen? Wij leveren de kennis en de middelen om er te komen en samen zorgen we voor een passende oplossing.

 

Onze missie

Tekst en Plaat is voor met name het midden- en klein bedrijf hét vakkundige en betaalbare alternatief voor de interne marketing- en communicatieafdeling en levert daarnaast professionele teksten, fotografie en webdesign.