Wat doen wij?

Tekst, fotografie en communicatie zijn onze passie, we zijn dus van alle markten thuis. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij  het ontwerpen en vullen van uw website, het maken van een nieuwe brochure of het aanspreken van nieuwe doelgroepen. Met alle plezier nemen wij werk uit uw handen, want organisaties en ondernemers zijn vaak al druk genoeg met het leveren van diensten en producten.

Wij gaan voor beeldende teksten en sprekende beelden © TekstEnPlaat.nl, Jan-Kees de Meester
Wij gaan voor beeldende teksten en sprekende beelden © TekstEnPlaat.nl

Iedere onderneming heeft een uniek verhaal en iedere doelgroep vraagt om een specifieke benadering. Heeft u de kennis in huis om uw bedrijf goed te presenteren? Of heeft u tijdelijk wat versterking nodig voor een project? Informeer gerust eens naar wat wij u kunnen bieden. Deze tevreden klanten gingen u voor:

De kracht van Tekst en plaat

Tekst en Plaat heeft expertise op het gebied van tekst, fotografie en communicatie. En het bijzondere is: al die kennis komt samen in één persoon. Huurt u bij ons bijvoorbeeld een fotograaf voor een event, dan is deze (vaak zelfs gelijktijdig) ook als tekstschrijver in te zetten. Voor u pakt dit voordelig uit, terwijl de kwaliteit van zowel de fotografische als tekstuele content gewaarborgd blijft. 

 

Heeft u een doel voor ogen? Dan leveren wij de kennis en de middelen om er te komen. Voor zaken die buiten onze expertise vallen, werken wij overigens samen met betrouwbare partners om onze diensten aan te vullen. Samen zorgen we voor een passende oplossing.

Onze missie

Tekst en Plaat levert professionele teksten en fotografie. In die brede basis schuilt onze kracht; in onze fotografie ziet u het grotere verhaal en in onze teksten leest u het grotere plaatje. Daarnaast kan Tekst en Plaat u op tijdelijke basis een bekwame communicatiekracht leveren én zijn wij het vakkundige en betaalbare alternatief voor een interne marketing- en communicatieafdeling bij het midden- en kleinbedrijf .