Portretfoto's

Of het nu gaat om een foto voor uw curriculum vitae, een mooi portret voor aan de muur, of een bijzondere profielfoto voor uw social media, bij Tekst en Plaat bent u aan het juiste adres. Tekst en Plaat fotografeert zowel in de studio, als op locatie. Net wat u wenst.

Veel mensen vinden een fotosessie best een beetje spannend. Dat is best begrijpelijk, maar gelukkig maken we bij Tekst en Plaat de foto’s in een ongedwongen sfeer. Onze professionele fotograaf met jarenlange ervaring besteedt veel zorg aan de kwaliteit van het beeld, met als resultaat een mooi portret voor u en een tevreden klant voor ons.

Werkwijze

Voor de fotograaf aan de slag kan, geeft u aan waarvoor u de foto's wilt gebruiken; voor een cv gebruik je nu eenmaal andere portretten dan voor thuis aan de muur. Vervolgens bespreekt u wat de geschiktste locatie is voor het beste resultaat. Dat kan de studio zijn, maar ook een andere plaats. Alles gaat in nauw overleg met de klant. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen en er is veel mogelijk, stel dus gerust vragen! Zodra alles goed is doorgesproken, kan de fotoshoot worden gepland.

Mogelijkheden en kosten

Voor portretfotografie werkt Tekst en Plaat meestal met modules. De basismodule betreft een portretsessie voor € 37,50 (incl. btw). Hier zijn de volgende zaken bij inbegrepen:

  • 15 minuten fotografie door een professionele fotograaf *
  • 1 afdruk van 15 x 20, 15 x 22,5 of 18 x 18 cm (afhankelijk van de compositie)
  • 3 verschillende bestanden van technisch goede foto's

U kunt uw fotosessie geheel naar uw wensen aanpassen. Misschien wilt u graag meerdere foto's in verschillende settings, andere outfits of op een andere locatie. Een paar voorbeelden: 

  • Verlengen van de fotosessie met 15 minuten
  • Verlengen van de fotosessie met 30 minuten
  • Extra afdruk van 13 x 18, 13 x 19 of 15 x15 cm
  • Extra afdruk van 15 x 20, 15 x 22,5 of 18 x 18 cm

De modules geven u helder inzicht over de kosten van begin tot eind. Maar in sommige gevallen past de wens niet in een standaardplaatje. Dan is het natuurlijk ook mogelijk om afspraken op maat te maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Kwaliteit

Tekst en Plaat hecht veel waarde aan kwaliteit, vanaf het allereerste contact tot de kwaliteit van de prints en het printmateriaal. Mocht u ondanks dat niet tevreden zijn over het product, dan geldt een niet-goed-geld-teruggarantie.

De kleine lettertjes

* Voor locaties buiten Zuid-Beveland (Zeeland) worden reiskosten in rekening gebracht. Wilt u weten wat het kost om foto’s te laten maken op uw gewenste locatie? Vraag het gerust!

** Binnen Nederland worden de afdrukken gratis verzonden. Daarbuiten geldt het tarief dat TNT Post hanteert.