Web

Veel ondernemers worstelen met hun website. Ze hebben onvoldoende tijd of kennis om een website te bouwen of  onderhouden. Gelukkig helpen wij graag. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf. 

U zet de stip op de horizon, wij zijn graag uw rots in de branding © TekstEnPlaat.nl, Jan-Kees de Meester
Zet u de stip op de horizon? Dan zijn wij graag uw rots in de branding © TekstEnPlaat.nl, Jan-Kees de Meester

Het is niet vanzelfsprekend dat professionals hun product op het internet ook altijd vakkundig aan de man brengen. Het bouwen en onderhouden van een goede website is bijvoorbeeld een vak apart. Wij bieden verschillende oplossingen.

"Uw website is een visitekaartje"

Site Report

Ons uitgebreide site report is een prima basis om verder te bouwen aan uw professionele presentatie. Tekst en Plaat controleert uw website op de 5 belangrijkste punten en geeft in heldere taal bruikbare tips. 

Website bouwen

Wilt u uw internetsite liever niet zelf bouwen, dan nemen wij dat proces graag uit handen. Na het doorspreken van uw wensen en ons advies gaan wij aan de slag. Dit is maatwerk. Op verzoek maken we vrijblijvend een offerte op.

Veel ondernemers worstelen met hun website. Ze hebben te weinig tijd of kennis om een site te bouwen of onderhouden. Wij helpen u graag.