Fotografie

Of je nu een smartphone gebruikt of een echte camera, tegenwoordig maakt bijna iedereen foto's. Toch ben ik ervan overtuigd dat er een groot verschil is tussen foto's maken en fotograferen.

Kwalitatief goed beeld is niet te overschatten; een 'goeie plaat' spreekt. Professionele foto's zeggen vaak meer dan woorden en dat is ook logisch; om een tekst te begrijpen moeten onze hersenen eerst een vertaalslag maken, terwijl beeld direct binnenkomt. Vaak zijn het dan ook de beelden die mensen verleiden tot het lezen van de bijbehorende teksten.

Voorbeelden

Ik ben een veelzijdige fotograaf en om het een beetje overzichtelijk te houden heb ik mijn fotowerk in drie categorieën opgedeeld:

kwaliteit

Tekst en Plaat hecht veel waarde aan kwaliteit, vanaf het allereerste contact tot de kwaliteit van de prints en het printmateriaal. Mocht je ondanks dat niet tevreden zijn over het product, dan geldt een niet-goed-geld-teruggarantie.

Prijs

Tekst en Plaat levert hoogwaardige fotografie. Onder de noemer van Tekst en Plaat werk ik vaak in opdracht, maar ik kan ook eigen beelden uit stock leveren. Kosten bereken ik aan de hand van een uurloon of per project. Op verzoek maak ik uiteraard graag vrijblijvend offerte op.