Plaat

Of je nu een smartphone gebruikt of een echte camera, tegenwoordig maakt bijna iedereen foto's. Toch zijn wij ervan overtuigd dat er een groot verschil is tussen foto's maken en fotograferen; een professionele plaat maakt vaak het verschil. Met welke beelden wilt u zich presenteren?

Beeldbeleving is vaak onbewust. Goed beeld kan u ontroeren, blij maken of zelfs doen watertanden © TekstEnPlaat.nl, Jan-Kees de Meester
Beeld om van te watertanden © TekstEnPlaat.nl

Kwalitatief goed beeld is niet te overschatten; een 'goeie plaat' spreekt. Professionele foto's zeggen vaak meer dan woorden en dat is ook logisch; om een tekst te begrijpen moeten onze hersenen eerst een vertaalslag maken, terwijl beeld veel directer binnenkomt. Soms zijn het zelfs de beelden die mensen verleiden tot het lezen van de bijbehorende teksten. 

"Goed beeld spreekt." 

kosten

Tekst en Plaat levert hoogwaardige fotografie. We werken vaak in opdracht, maar kunnen ook eigen beelden uit stock leveren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden! Voor het leveren van teksten en foto's maken wij vrijblijvend een offerte op. Kosten kunnen berekend worden aan de hand van een uurloon of per project.