Tekst

Iets helder opschrijven vergt vakmanschap, maar daar daarnaast is er ook passie voor het schrijversvak nodig om de lezer  te grijpen en te overtuigen. Gelukkig voor u voldoen wij aan beide criteria!

© TekstEnPlaat.nl, Jan-Kees de Meester
Wij hebben een vurige passie voor tekst en beeld © TekstEnPlaat.nl

Ondernemers hebben de handen vaak vol aan het draaiend houden van de zaak. Veel van hen zien zelfs op tegen het communiceren met hun klantenkring. Dat is helemaal niet vreemd, ieder zijn vak. Gelukkig kunt u voor het schrijven van klinkende teksten terugvallen op Tekst en Plaat. Wij schrijven met veel plezier om uw doelgroep aan te spreken.

 

Bekijk de voorbeelden:

redactie

Ook bij grotere projecten staan wij voor u klaar. We kunnen bijvoorbeeld de volledige redactie voor uw bedrijfsmagazine op ons nemen. Tekst en Plaat beschikt daarvoor over alle expertises, van fotografie tot opmaak. 

Kosten

Opdrachten doen wij uiteraard in goed overleg. U vertelt ons uw wensen, wij geven u advies en uiteindelijk leveren wij het materiaal dat u nodig heeft. Kosten berekenen we aan de hand van een uurloon of per project. Voor het leveren van teksten en foto's maken wij vrijblijvend een offerte op.